Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij (her)certificeren?

Op één of meer Groenkeur-persoonscertificaten te halen, volgt u een cursus bij één van de opleiders en u doet examen bij Examenpunt. Wanneer u de cursus succesvol afsluit ontvangt u een persoonscertificaat en wanneer u zich certificeert voor Boom Veiligheid Controleur ontvangt u tevens een BVC-pas waarmee u zich tijdens de uitvoering van uw werk kunt legitimeren.

Houders van onze persoonscertificaten zijn gepubliceerd op de website van Groenkeur.

Geldigheid en hercertificering

 

Het certificaat Boom Veiligheid Controleur heeft een geldigheid van vijf jaar.  Uw certificaat Daktuin en Gevelgroen behaald voor 2020 is tien jaar geldig. Certificaten afgegeven na 2019 hebben een geldigheid van 5 jaar. Bekijk hier de hercertificeringsregeling van de Daktuin en Gevelgroen-certificaten (behaald voor 2020)

Om in het bezit te blijven van een geldig persoonscertificaat dient u zich vóór het verstrijken van de vervaldatum te hercertificeren.

Wanneer u  in de periode van 12 maanden voorafgaand aan deze vervaldatum examen doet, wordt uw certificaat met de geldigheidsduur verlengd. Besluit u zich eerder te hercertificeren dan geldt de examendatum als ijkpunt waarop de looptijd van het certificaat wordt bepaald.

 

 

Examenpunt is bereikbaar op werkdagen, maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 17.00 uur. 

Eerlijk beoordelen

Onze ervaring en jouw vakkennis zijn de beste combinatie bij het eerlijk en objectief meten van kennisniveau, competenties en vaardigheden.  Examenpunt is een geslaagde keuze!

Hulp of advies?

Vragen over een van onze examens?
Neem gerust contact met ons op

026 - 3550 111