Samenwerken met Examenpunt

Wanneer het niet mogelijk is om passende examencondities te garanderen, is het mogelijk om examens en certificeringen uit te besteden aan Examenpunt.

Zo draag je de verantwoordelijkheid voor het examen over en wordt er een onafhankelijke examencommissie ingesteld die beslist over de uitslag. Tevens wordt de zorg van kwaliteitsbewaking en de examenkwaliteit overgenomen.

Examen laten ontwikkelen

Wil je als certificaathouder of diplomerende instantie een examen of toets laten ontwikkelen? Dan ben je bij Examenpunt aan het juiste adres. Ons expertiseteam staat je bij in de ontwikkeling van kennisintensivering en het ontwikkelen van toetsen en examens. Deze combinatie werkt perfect bij het eerlijk en objectief meten van kennisniveau, competenties en vaardigheden.

Eerlijk beoordelen

Onze ervaring en jullie vakkennis zijn de beste combinatie bij het eerlijk en objectief meten van kennisniveau, competenties en vaardigheden. Examenpunt; een geslaagde keuze!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over hoe Examenpunt toetsen en examens ontwikkelt? Neem gerust contact op met een van onze specialisten voor een advies- of kennismakingsgesprek, 026-35 50 111