nieuws

Even voorstellen

2 min lezen

Een nieuw gezicht bij Examenpunt: Naline Roetgerink komt per direct het team van het exameninstituut versterken.

Wie een blik werpt op het cv van Naline, verbaast zich vermoedelijk in positieve zin over hoe haar carrièrepad zich ontwikkeld heeft. Na de afgeronde opleiding tot directiesecretaresse met juridische specialisatie, solliciteert ze bij het Openbaar Ministerie waar ze zeker zes jaar werkt met Arnhem en Den Bosch als standplaats. Wanneer de spreekwoordelijke rek eruit is, besluit ze het commerciële werkveld te bestieren. “Ik ging aan de slag bij een makelaar, zo rond 2018. Maar zoals dit nog steeds het geval is, stond de huizenmarkt op z’n kop. Ook hier zat de uitdaging waar ik naar op zoek was, er niet in”, vertelt Naline.

 

Van opleidingsinstituut naar exameninstituut

Dan loopt ze een vacature bij IPC Groene Ruimte tegen het lijf, waar ze een aantal jaar met plezier werkt op de financiële administratie-afdeling. Gaandeweg haar werk beweegt ze zich steeds meer naar examen-gerelateerde werkzaamheden toe. Het bevalt haar en als ze op een bepaald moment de mogelijkheid ziet om een nieuw platform op te richten dat examens voor zowel opdrachtgever als –nemer aanbiedt, grijpt ze die kans met beide handen aan. “De ervaring die ik bij IPC Groene Ruimte heb opgedaan rondom examinering, neem ik mee naar Examenpunt – die ik vervolgens verder kan ontwikkelen.”

“Ik hoop van Examenpunt een mooi onafhankelijk platform te maken dat niet alleen de groensector bedient, maar ook opleidingsinstituten uit andere sectoren. Ik streef dan ook naar een open en transparante organisatie richting examenhouders. Ik heb er zin in”, zo sluit Naline af.

 

Terug naar overzicht