Boomveiligheidscontroleur herexamen praktijk herexamen (BVC Groenkeur)

Aanmelden

De wet vereist dat boomcontroles door "aantoonbaar bekwame personen" worden uitgevoerd. Met het behalen van dit Groenkeur examen is die bekwaamheid en kwaliteit gewaarborgd. De wet vereist dat boomcontroles door "aantoonbaar bekwame personen" worden uitgevoerd. Met het behalen van dit Groenkeur examen is die bekwaamheid en kwaliteit gewaarborgd.

1 dag(en)
€ 90,75
Eerst volgende datum :
22 december 2022
09:00 - 11:00

Algemeen

Tijdens het (her)examen Boom Veiligheid Controleur testen we de kennis en vaardigheden die nodig zijn om op een vakkundige wijze een visuele boomveiligheidsbeoordeling uit te kunnen voeren volgens de methode Visual Tree Assessment (VTA). Het visueel kunnen herkennen van uiterlijke signalen van potentiële zwakte (zoals ziekte, plagen en gebreken van bomen) is de kern van dit examen.

Het certificaat wordt uitgegeven door de Stichting Groenkeur (SGK) en is tot stand gekomen op initiatief van de Nederlandse Vereniging van Boomverzorgende bedrijven (NVB), in samenwerking met verzekeringsmaatschappijen en grote boombeheerders.

Zie voor de randvoorwaarden voor het examen; het groenkeur examendocument

 

Examenlocatie: Arnhem 
(tenzij anders vermeld)

Examen data

Boomveiligheidscontroleur herexamen praktijk (BVC Groenkeur) - Ochtend 22 december 2022 09:00 - 11:00 Aanmelden
Boomveiligheidscontroleur herexamen praktijk (BVC Groenkeur) - Middag 22 december 2022 13:00 - 15:00 Aanmelden

Eerlijk beoordelen

Onze ervaring en jouw vakkennis zijn de beste combinatie bij het eerlijk en objectief meten van kennisniveau, competenties en vaardigheden.  Examenpunt is een geslaagde keuze!

Hulp of advies?

Vragen over een van onze examens?
Neem gerust contact met ons op

026 - 3550 111