Medewerker Groene daken en gevels - Onderhoud examen (Groenkeur)

Aanmelden

Het onderhouden van een daktuin/groendak of een groene gevel vraagt echter om specifieke kennis en expertise. Met dit Groenkeur examen toon je jouw vakbekwaamheid aan en bewijs je de expertise in het onderhoud van groene daken en gevels. 

1 dag(en)
€ 235,00
Eerst volgende datum :
15 november 2022
09:00 - 10:00

Algemeen

Tijdens het examen Medewerker groene daken en gevels | Onderhoud testen we de kennis op het gebied van veiligheid en onderhoud van groene daken, daktuinen en groene gevels. Kennen en herkennen van materialen (systemen en beplanting) die gebruikt worden bij de aanleg zijn daarbij belangrijke onderdelen.

Dit Groenkeur-examen bestaat uit een selectie van vragen die digitaal getoetst worden. Met een certificaat van dit Groenkeur-examen toon je je vakbekwaamheid aan in het onderhouden van groene daken en gevels.

Let op: Het examen leidt uiteindelijk tot certificering, als u naast een positieve uitslag hiervan, aantoonbaar in het bezit bent van het certificaat (Stichting Groenkeur) Veilig werken op hoogte.

Een kopie van dit certificaat kunt u digitaal aanleveren via info@examenpunt.nl

Examenlocatie: Arnhem
(tenzij anders vermeld)

Examen data

Groenkeur Examen Medewerker Groene daken en gevels - Onderhoud 15 november 2022 09:00 - 10:00 Aanmelden

Eerlijk beoordelen

Onze ervaring en jouw vakkennis zijn de beste combinatie bij het eerlijk en objectief meten van kennisniveau, competenties en vaardigheden.  Examenpunt is een geslaagde keuze!

Hulp of advies?

Vragen over een van onze examens?
Neem gerust contact met ons op

026 - 3550 111